PREMIER DECOR
Cos cumparaturi
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Adezivi si Accesorii

Adezivi si Accesorii
Adeziv de instalare pe bază de apă pentru aplicații interioare pe suprafețe poroase. Adezivul asigură etanșare de lungă durată între pereți și tavane.Potrivit pentru montarea profilelor din Polimer rigid și Poliuretan și pentru îmbinarea profilelor din Polimer rigid.Un tub este suficient pentru inst..
pret pe bucata
MARDOM FLEX FILLER -CHIT FINISARE
Noutati
Chitul Mardom Decor este un produs care vă va permite să finisați perfect aspectul mulurilor și al altor elemente din polimer rigid si poliuretan. Utilizarea acestui produs va asigura o suprafață netedă și fără cusur a elementelor de finisare, care la rândul său se va traduce printr-o amenajare perf..
pret pe bucata
Un adeziv conceput pentru lipirea și chituirea profilelor Mardom Decor. În plus față de proprietățile sale adezive, etanșează și legăturile dintre elemente (realizate din material Poliuretan). Produsul nu conține solvenți. Adezivul asigură o lipire puternică și solidă. Poate fi aplicat pe diverse su..
pret pe bucata
Adeziv hibrid, polimeric, de instalare, cu rezistență extremă de aderență în interior și exterior, pe suprafețe aspre și netede. Lipire imediată după 8 secunde. Un pachet este suficient pentru instalarea la aproximativ 8 metri de profile decorative. Culoare alba. Capacitate: 300 ml...
pret pe bucata
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)