Locul nostru de muncă trebuie să fie, fără îndoială, practic și confortabil, dar nimeni nu a spus că nu poate fi și frumos. Uneori este suficient să combinăm câteva soluții simple pentru a crea un aranjament simplu, dar foarte eficient, care va deveni un colț de birou perfect.


Rolul principal în acest aranjament îl joacă cu siguranță lamelele decorative de perete. Modelul L0101 a fost montat pe 1/3 din lungimea peretelui, ceea ce a funcționat perfect cu un spațiu foarte limitat. În plus, lungimea selectată a panourilor de perete aduce aminte de lambriurile decorative englezești, dar forma modernă a lamelelor schimbă semnificativ dimensiunea acestui aranjament, adăugându-i un chic modern.


Lamelele sunt finisate cu două benzi de formă minimalistă. În partea inferioară, a fost folosit MD359 - este un profil clasic cu o lungime de 7 cm, care este perfect pentru interioarele cu o înălțime standard. Nu reduce spațiul din punct de vedere vizual și este un finisaj perfect pe linia peretelui și a podelei, care se potrivește cu panourile de perete moderne. În partea superioară, lamelele sunt finisate cu o bandă de iluminat minimalistă QL017. Acest profil simplu, cu o înălțime de 10 cm, echilibrează perfect întregul aranjament. În plus, modelul QL017 este o bandă dedicată pentru a fi utilizată împreună cu iluminatul cu LED-uri. Aceasta dispune de tehnologia inovatoare LightGuard®, datorită căreia LED-urile nu străpung materialul, iar în schimb lumina este difuzată în mod eficient - în acest caz în sus, ceea ce adaugă o tridimensionalitate unică decorului de perete.


Atât lamelele, cât și peretele și plinta au fost acoperite cu aceeași vopsea într-o nuanță unică la limita dintre albastru și gri. Aceasta este o soluție foarte clasică, care nu distrage atenția în timpul lucrului și nu distrage atenția în mod inutil. Acoperirea stucului și a lamelor cu o culoare uniformă a fost posibilă datorită utilizării unui grund special în procesul de producție, care netezește și pregătește suprafața pentru vopsire. Datorită acestui lucru, produsele Mardom Decor pot fi vopsite în orice culoare de mai multe ori, iar efectul acoperirii materialului va fi la fel de impresionant de fiecare dată. Folosirea aceleiași nuanțe de vopsea pe toate elementele din stuc a făcut ca amenajarea să arate foarte estetic și consistent.


Un alt element care face ca colțul de birou să capete un chic elegant este selecția de accesorii. În zilele noastre, un spațiu de lucru nu se poate lipsi de un birou de calculator. În acest aranjament, a fost aleasă o piesă de mobilier cu o formă neregulată, ovală, într-o nuanță de auriu murdar. Setul de birou perfect este completat de un scaun confortabil, stilizat ca fotolii clasice, decorative. Combinația dintre clasicii atemporali și șicurile de designer arată foarte bine cu lamele moderne, care devin un fundal minimalist, dar foarte eficient pentru munca noastră de zi cu zi.