PREMIER DECOR, companie specializată în comercializarea materialelor de amenajări interioare şi proiectare/execuţie lucrări de amenajări interioare anunţă semnarea contractului de distribuţie pe România a produselor de finisaj MARDOM, cu provenienţă Polonia.


În cele două showroom-umuri deţinute de PREMIER DECOR în Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, clienţii companiei şi vizitatorii vor putea vizualiza şi testa produsele MARDOM DECOR, lider de profil pe piaţa poloneză şi est europeană. Produsele MARDOM DECOR – Polonia intră în gama finisajelor de lux cu care clienţii PREMIER DECOR sunt deja obişnuiţi. Plinte, rame, cadre de uşi, sisteme de mascare a iluminatului indirect din camere şi holuri, scafe, rame de protecţie a draperiilor, lambriuri elegante cu aspect satinat vin să completeze o gamă de finisaje dedicate unei locuinţe moderne şi elegante aflată deja în showroom-urile PREMIER DECOR.


„Este un pas înainte pentru noi, dar şi unul pentru piaţa de profil din România”, declară Radu Popescu, arhitect şi co-fondator PREMIER DECOR. „Semnarea contractului de distribuţie pe România a produselor MARDOM înseamnă un avantaj imens, mai ales pentru clienţii noştri. Vorbim aici de sisteme de finisaj inovative, care pot reduce timpul de montaj şi cu 80%, în anumite cazuri. Aceste materiale de finisaj se pretează atât pe stilul minimalist, cât şi pe un decor opulent, fiind extrem de versatile. În plus, raportul preţ calitate ne face automat lideri în această zonă, oferind în acelaşi timp şi beneficii financiare pentru clienţii noştri. Însă, nu ne vom rezuma doar la folosirea acestor elemente de finisaj de lux în lucrările executate de firma noastră.  Suntem în căutare de parteneri, re-selleri pentru aceste produse şi, mai ales, deschişi colaborării cu designerii de interior din toată ţara”, adaugă Radu Popescu.


PREMIER DECOR are o vechime de aproape 6 ani pe piaţa din România, având experienţă vastă în proiectarea şi realizarea decorurilor interioare din ansambluri rezidenţiale, spaţii publice şi zone HoReCa din Vâlcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Argeş şi Alba. Serviciile oferite de firmă intră atât în zona de comercializare a produselor de to din gama finisaj interior, dar evolueză şi pe proiectare şi amenajări interioare de lux.


„Pentru noi, parteneriatul cu PREMIER DECOR reprezintă un pas important în deschiderea pieţelor din zona Europei Centrale şi de Est, în special pe piaţa din România. Suntem conştienţi de avantajul pe care îl avem în faţa competitorilor prin raportul calitate preţ al produselor noastre,  dar şi de cel dat de inovaţiile aduse produselor de finisaj MARDOM, aşa cum este tehnologia LightGuard. Consider că acest parteneriat este unul de succes şi care va influenţa stilul de viaţă a milioane de români, prin adăugarea unor elemente premium de desing interior în casele acestora”, punctează Mr. Damian Biniek,  Vice President MARDOM DECOR.